Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
SERVIS / SERVIS A SANITACE
Servis chladících technologií
Jsme autorizovaný servis výčepních zařízení značky LINDR.CZ.
Provádíme komplexní záruční a pozáruční servis chladících zařízení značky Lindr.CZ.
Pozáruční servis i na zařízení zn. SINOP, GAMKO, CELI, DELTON ...
+420 732 56 46 44 | servis@rajgastronomie.cz
Servis výčepního zařízení:
- Provádíme opravy výčepních zařízení dílensky i na místě u zákazníka
- Opravy zařízení pro chlazení moštů a řízené kvašení
- Zajistíme repasování chladičů, výčepních stojanů včetně kohoutů a ostatních armatur
- Samozřejmostí je zapůjčování výčepního zařízení - zajištění mobility po dobu opravy
- Naší činností neztrácíte záruku! Jsem autorizované servisní místo
Posezonní kontrola chladícího zařízení:
- kontrola funkce chladícího zařízení
- kontrola funkce chladícího kompresoru
- důkladná sanitace a dezinfekce zařízení
- kompletní servisní nabídka
Ceník:
- záruční servis zdarma, případné cestovné 10,- Kč/km
- pozáruční servis: 500,- Kč/hodina, cestovné 10,- Kč/km
- periodický servis - dle dohody
- uvedené ceny jsou v Kč bez DPH
- Akce
- Novinka
- Akce
- Novinka
Sanitace chladících technologií
Jsme autorizovaný servis výčepních zařízení značky LINDR.CZ.
+420 732 56 46 44 | servis@rajgastronomie.cz
Sanitace výčepního zařízení:
- Samozřejmostí je u nás komplexní servis údržby a sanitace výčepních zařízení.
- Sanitace výčepního zařízení je jedním z nejdůležitějších faktorů kvality čepovaných nápojů.
- Sanitace na vinotékách všech typů - KEG sudy, BiB ....
Sanitace je proces, kterým se (za použití chemických a mechanických vlivů) likvidují nežádoucí mikroorganismy a nánosy pivní kamene ve vedení. Velice důležitý je cyklus a pravidelnost provedení sanitace:
- 1 × týdně musí být prováděna v případě, kdy není proveden každodenní proplach vedení vodou
- 1 × za 2 týdny by měla být provedena pravidelná sanitace pod podmínkou každodenního proplachu vodou po ukončení čepování
- 1 × za měsíc by měla být provedena sanitace vedení vín a limonád
Sanitací v delších časových intervalech (1 × 3týdny a déle) dochází ke zhoršení kvality piva a především ke změně chuti piva
Jak probíhá sanitace nápojového vedení:
- Sanitovaný okruh je propláchnut pitnou vodou (vytlačí zbytky nápoje) a naplněn sanitačním prostředkem, kdy doba působení sanitace je předepsána výrobcem sanitačního prostředku. Obvykle se pohybuje okolo 20 minut.
- Demontované narážeče musí být rozebrány, ponořeny do sanitačního prostředku, poté mechanicky vyčištěny
- Demontované kohouty musí být rozebrány, ponořeny do sanitačního prostředku, poté mechanicky vyčištěny
- Vysanitované vedení je řádně propláchnuto pitnou vodou
- Výčepní zařízení je zpětně zkompletováno a natlakován, pro kontrolu těsnosti
- Zapsání provedení sanitace do sanitačního deníku
- Je provedeno vyčištění kondenzátoru chladiče piva doporučeným technologickým postupem a kondenzátoru chladiče se provede zápis do sanitační knihy
Ceník:
Sanitace kontaktních výčepních zařízení, které nám zákazník doveze do prodejny. Sanitace je provedena do 24 hodin. Cena: 350,- Kč
Sanitace výčepních zařízení na místě u zákazníka.
1x kohout | 300,- Kč |
---|---|
2x kohout | 400,- Kč |
3x kohout | 450,- Kč |
4x kohout | 550,- Kč |
5x kohout | 600,- Kč |
6x kohout | 700,- Kč |
7x kohout | 800,- Kč |
8x kohout | 900,- Kč |
9x kohout | 1 000,- Kč |
10x kohout | 1 100,- Kč za každý další kohout + 100,- Kč |